My "count in" isn't playing

General user help and bug reports for Playground Sessions for Windows
Locked
Mystwarien
Posts: 1
Joined: Fri Jul 20, 2018 11:17 am

My "count in" isn't playing

Post by Mystwarien » Fri Jul 20, 2018 11:24 am

I haven't used the application in several months. When I tried to go back into lessons today, the lesson or song starts with no count. My sound is working and I hear the video instructions, but the songs just "start' and I have no idea when it's going to happen after I hit play, so I keep missing the beginning of the song. I'm use to it giving me a count down to get started. How do i turn this back on???? Thank you.

andrewwegierski
Posts: 664
Joined: Fri Apr 06, 2018 4:37 pm

Re: My "count in" isn't playing

Post by andrewwegierski » Fri Jul 20, 2018 11:44 am

Because you're returning after being away for several months, I'd definitely recommend that you download the latest build of Playground from this link: playgroundsessions.com/support/downloads.

See if that fixes the issue. Most of the time, having a clean, fresh start will clear up issues like that.

Has anything changed on your computer or iPad?

Best,
Andrew
Andrew Wegierski

Support Tech & Music Arranger
andrew@playgroundsessions.com

Ellie0903
Posts: 5
Joined: Sun Sep 03, 2017 11:03 am

Re: My "count in" isn't playing

Post by Ellie0903 » Sat Aug 25, 2018 1:30 pm

having same problem, mine is UP TO DATE

Amanda13
Posts: 1
Joined: Wed Apr 10, 2019 2:38 pm

Re: My "count in" isn't playing

Post by Amanda13 » Wed Apr 10, 2019 5:22 pm

I'm having the same issue also. I just downloaded the app yesterday so its up to date.

Locked