Accompaniment icon not refreshing

General user help and bug reports for Playground Sessions for Windows
Post Reply
stelek
Posts: 3
Joined: Sun Jul 29, 2018 10:27 am

Accompaniment icon not refreshing

Post by stelek » Sat Aug 04, 2018 10:18 am

When I click the "crowd icon" to disable the accompaniment, the icon stays enabled. The actual accompaniment is off (so it works!) but the icon stays on. It gets refreshed only after I finish playing.

The green "check marks" on the main bootcamp screen do not appear automatically when you finish the lesson, either. You need to click somewhere else on the screen to make them show up.

andrewwegierski
Posts: 225
Joined: Fri Apr 06, 2018 4:37 pm

Re: Accompaniment icon not refreshing

Post by andrewwegierski » Mon Aug 06, 2018 1:42 pm

Hi there,

Thanks for reporting these two issues. Let me address them in order:

First, what version of Windows are you on - Windows 10? If so...

a) are you on the latest update of Windows 10?
b) has your machine always been a Windows 10 machine, or was it upgraded from Windows 7?


The accompaniment icon is a known issue - I've replicated it myself before on my Windows 10 machine. The team is aware of it, but it's so minor (plus the button works, it just doesn't look like it) that I'm not sure when / if it'll be addressed.

The green check marks are a known issue too - I'm not really sure if it's even classified as an "issue," though. For me, I click the next lesson in the sequence, and then the green check mark shows for the previous lesson. I haven't tried clicking anywhere else, but it sounds like anywhere works. Again, it's so minor that to be honest I don't know when it would be addressed.

If you have any other comments or concerns, feel free to let me know. I appreciate you pointing these things out.
Andrew Wegierski

Support Tech & Music Arranger
andrew@playgroundsessions.com

Post Reply